posao na kosovu

posao na kosovu
Vesti

Grafest od 27. do 29. novembra

Grafest od 27. do 29. novembra

New press, 30.10.2019. - Osmi međunarodni festival dokumentarnog filma i televizijskih formi „GRAFEST“ održaće se od 27. do 29. novembra 2019. godine u Domu kulture „Gračanica“.

Dom kulture „Gračanica“ poziva televizijske i samostalne produkcije, kao i nezavisne autore sa Kosova da prijave svoje dokumentarne filmove i srodne dokumentarne televizijske forme (reportaže, emisije, priloge) proizvedene posle 01. januara 2016. godine. 

Ograničenja u trajanju (minutaži) nije određeno.

Broj prijavljenih radova koje pojedinačna produkcija može da prijavi ne sme da premaši deset.

GRAFEST prikazuje samo dokumentarne forme, te da zabavno-muzički, sportski i igrani sadržaji ne mogu biti uzeti u razmatranje. 

Rok za prijavljivanje je 8. novembar 2019. godine, a u prilog vam šaljemo pravilnik festivala sa prijavom.

Popunjene i potpisane prijave možete poslati na imejl adresu Doma kulture domkulturegracanica@gmail.  sa programom. Formular je napravljen tako da se sva polja mogu popuniti elektronski, kao i elektronski potpisati. Moguće je i popunjenu prijavu odštampati, svojeručno potpisati i poslati je skeniranu mejlom, poštom ili lično u Dom kulture „Gračanica“.

Poželjno je da se radovi postave onlajn i pošalju kao link za gledanje i/ili preuzimanje. 

Radove je moguće dostaviti i na DVD-u ili USB-u na adresu Dom kulture Gračanica.

Pored takmičarskog dela programa, za koji se radovi biraju putem konkursa, postoji i revijalni deo programa u kojem se prikazuje svega nekoliko pažljivo odabranih filmova iz domaće i evropske moderne dokumentaristike, po izboru selektora. Radovi za revijalni deo programa se ne prijavljuju putem konkursa.

 

30/10/2019 14:55
Pretraga
medija centar
medija centar
medija centar