posao na kosovu
posao na kosovu

O nama

Medija centar Čaglavica je osnovan 30. marta 2007.godine kao projekat NVO „Produkcija NEW – PRESS“ iz Čaglavice. Medija centar je nevladina organizacija sa sedištem u Čaglavici (Priština) koja se bavi pružanjem kompletnih usluga na polju medija u cilju harmonizacije i unapređenja društvenih i ekonomskih odnosa na Kosovu i razvoja demokratije.

Medija centar je 2012.godine pokrenuo novi web sajt www.posaonakosovu.com sa namerom da time doprinese boljoj informisanosti svih građana, (posebno onih koji se služe srpskim jezikom) koji traže posao na Kosovu. Takođe, na ovaj način pomaže se poslodavcima da pronađu adekvatne kadrove za potrebna radna mesta, uz puno poštovanje zakona i internih procedura. Projekat www.posaonakosovu.com pomogla je Kancelarija za pitanja zajednica pri Kabinetu premijera Kosova.

O aktivnostima Medija centra

Medija centar je jedina institucija na Kosovu koja omogućava svojim korisnicima priliku da domaćoj i međunarodnoj javnosti predstave, promovišu i suoče svoje programe, stavove i ideje... Zahvaljujući modernoj opremi, debate Medija centra mogu istovremeno da se prate na pet jezika.

Izveštaje sa debata iz Medija centra prenose najvažniji svetski i domaći mediji: Glas Amerike, BBC, Deutche Welle, Slobodna Evropa, RTK, KTV, RTV 21, RTV Most, RTV B 92, RTS, RTV Pink, Tanjug, Beta, Radio Kim, Koha Ditore, Zeri, Kosova Sot, TV Al Sat, Info press, Blic, Fonet, Politika, Danas, Večernje novosti, Bota Sot, TV Rokum, Radio Kosovo, Blue Sky radio, Kosovo Live, kao i mnogi drugi...

Pored organizovanja debata, Medija centar istovremeno razvija edukativne aktivnosti u cilju profesionalizacije i kontinuiranog stručnog usavršavanja medijskih radnika, kako u elektronskim medijima, tako i u štampi.

Aktivnosti Medija centra podržavaju: UNDP – Kosovo, Američka ambasada u Prištini, Ambasade Velike Britanije, Kosovska fondacija za otvoreno društvo, Vlada Kosova, Ministarstvo kulture Republike Srbije, Finska kancelarija u Prištini, Norveška ambasada, USAID – IREX i drugi.

Pretraga
medija centar
medija centar
medija centar