posao na kosovu

posao na kosovu
Korabi Corporation - obuka
Adresa:-
Telefon:-
e-mail:-

Korabi Corporation je kompanija sa tri decenije iskustva u prehrambenoj industriji i lider na kosovskom tržištu u pogledu distribucije pekarskih i konditorskih proizvoda.

2020. godine uspeo je da otvori prvi edukativni centar u oblasti kuhinje na Kosovu, „Inovativni Korabi centar“. Ovaj centar je potpuno nov koncept na kosovskom tržištu, koji će ponuditi osnovne i napredne lekcije za sve ljubitelje kulinarstva, ali i za profesionalce koji žele da unaprede svoje znanje u svetu slatkiša i pekarskih proizvoda.

Kroz kvalifikovano osoblje u akademskom i stručnom smislu, „Korabi Inovacioni centar“ će pružiti stručnu obuku svim zainteresovanim stranama u oblasti kuhinje.

Obuke za poslastičarstvo / poslastičarstvo uključuju:

-Prezentacija o načinima pripreme kolača

-Priprema najpopularnijih svetskih recepata za deserte u praksi, uključujući sve faze

-Dekoracija torti

-Prezentacija o načinima pripreme čokoladnih ukrasa

-Praktična priprema čokoladnih ukrasa.

Takođe ćete dobiti sertifikat Korabi Corporation za modul koji ćete pratiti.

Šest najuspešnijih kandidata iz svih grupa koje će biti obučavane ove sezone biće obezbeđena radna mesta u najpopularnijim poslastičarnicama u zemlji.

* Program obuke sadrži 40 nastavnih časova a cena obuke je: 250 evra.

Napomena: Zainteresovani kandidati moraju platiti obuku dva dana pre termina obuke. Podaci se dobijaju nakon kontaktiranja administracije Korabi Corporation.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na sledećem linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDJxj_0yNdORS8Qgv5Tm7Xz4SUUNckp5bWUkDEJD4hBR5hqA/viewform?fbclid=IwAR2A22cEDZYMoTmszzGlHM1vHnHZaqZrQPucHUmkhspsATJD3__MY4WZ1wo

 

Foto:

Lokacija: -
Trajanje oglasa: 22-11-2021 09:50 do 22-12-2021 09:50

Pretraga
medija centar
medija centar
medija centar