posao na kosovu

posao na kosovu
Konkuriši za ovaj posao - "KP: Produžen rok za prijavu kandidata"
Oglašivač:Policija Kosova
Adresa:Policija Kosova ulica Ljuan Haradinaj 10000 Pristina
Telefon:x
e-mail:x

Kosovska policija donela je odluku da rok za prijavu kandidata na konkurs za zapošljavanje novih službenika, produži za deset dana. Novi rok za prijavu, trajaće do 26. novembra, kada je poslednji rok za prijavu. Mogu učestvovati svi kosovski građani, starosti od 18 do 30 godina, a prednost pri zapošljavanju imaće žene.

Odluka o produženju roka je doneta kako bi svim zainteresovanim kandidatima bila data jednaka mogućnost da se prijave onlajn putem, obzirom da kako se navodi, nisu svi tehnički opremljeni za ovu vrstu komunikacije.

Kandidati koji imaju poteškoća da se prijave putem interneta (nedostaje im oprema za prijavu ili nemaju pristup internetu) mogu otići u najbližu policijsku stanicu gde će se prijaviti putem interneta. Kriterijumi na konkursu ostaju isti i kandidati koji su se već prijavili, ne moraju se ponovo prijavljivati.

Kandidati koji su eventualno u prvom roku, imali poteškoća u vezi prijavljivanja ili su imali problem sa dokumntacijom, mogu se obratiti zahtevom na mejl adresu info@kosovopolice.com u vezi sa svojim problemom.

Inače, Kosovska policija raspisala je konkurs za prijem novih službenika krajem oktobra. Konkurs je prvobitno trajao do 16. novembra.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti on-lajn apliciranjem putem službene veb stranice Policije Kosova. Više o uslovima apliciranja možete pronaći OVDE.

Foto:
Dokument:


Oglašivač:Policija Kosova
Lokacija: -
Trajanje oglasa: 18-11-2021 15:26 do 30-11-2021 15:26

Pretraga
medija centar
medija centar
medija centar